Okul müdürünü vuran Iraklı öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: 'Amacım ayaklarından vurmaktı' Okul müdürünü vuran Iraklı öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: 'Amacım ayaklarından vurmaktı'

Olayın Gelişimi

Kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıktı ve olay yerinden kaçtı. Araç, yaklaşık 1 buçuk ay önce satılmış olmasına rağmen devri henüz alınmamıştı. Ruhsat sahibi kadın, olay yerine geldiğinde ilk sözü, “Allah’tan içinde kimse yok” oldu. Görgü tanıkları, sürücünün panikleyerek kaçtığını ifade etti.

640Xauto (30)

Nadir Bir Durum

Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi’ndeki Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 LUB 73 plakalı otomobil, önce kaldırıma çarpıp ardından su kanalına uçtu. İhbar sonrası olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, araçta herhangi bir kişinin olmadığını tespit etti. Görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, sürücünün araçtan çıktıktan sonra yüzerek kanaldan çıktığını ve ardından panikleyerek kaçtığını belirledi. Trafik polisinin araç plakasından yaptığı sorgulamada, aracın Gülfer Hanedar adına kayıtlı olduğu belirlendi.

640Xauto (32)

Aracı Satmış, Devri Alınmamış

Ruhsat sahibi Hanedar, aracı Halil isimli bir galericiye yaklaşık 1 buçuk ay önce sattığını ancak devrinin henüz alınmadığını söyledi. Hanedar, “Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Allah’tan içinde kimse yok, ona sevindik. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da” dedi.

Görgü Tanığı İfadesi

Kazayı gören Musa Kont isimli genç, “Araba aniden fren yaptı ve kanala uçtuktan sonra sürücü yüzerek çıktı. Adam çok paniklemişti, sakinleştirmeye çalıştık ama kaçtı gitti” şeklinde anlattı.

Polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü.

Kaynak: İHA