Mersin’de özel gereksinimli çocuklar için ’Çocuk Şenliği’ düzenlendi Mersin’de özel gereksinimli çocuklar için ’Çocuk Şenliği’ düzenlendi

MEB’den Beklenen Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçlarını MEB.gov.tr adresinden duyuracak. Öğrenciler, T.C. kimlik numaraları ile sonuçları öğrenebilecekler. İOKBS sonuçlarının Mayıs ayında açıklanması bekleniyor.

663115F32A13Af5695E62B72

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Bursluluk sınavı sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinden itibaren MEB’in resmi internet sitesinde ilan edilecek. Okul müdürlükleri, velilerin talebi üzerine "Sınav Sonuç Belgesi"ni elektronik ortamdan alarak öğrencilere verebilecek.

İOKBS Cevap Anahtarı Yayınlandı

21 Nisan’da yapılan İOKBS’nin soru ve cevap anahtarları yayınlandı. 5’ten 11’inci sınıfa kadar olan öğrencilere toplamda 80 ila 100 soru yöneltildi. Adaylar, MEB ekranında soruları ve cevapları inceleyebilecekler.

MEB Bursluluk Sınavı Cevap Anahtarı Sorgulama

İOKBS’nin soru ve cevap anahtarları, MEB’in ve ÖDSGM’nin resmi internet sayfalarında erişime açık olacak. Adaylar, itirazlarını Bakanlıkça yayımlanmasından itibaren en geç 5 gün içinde elektronik veya yazılı olarak yapabilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ