Bakan Bak'tan Ergin Ataman'a destek Bakan Bak'tan Ergin Ataman'a destek

Beşiktaş ve Türkiye Milli Takımının genç yeteneği Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekiyor. İtalya'nın köklü takımlarından bazılarının, Semih Kılıçsoy'u izlemek için İtalya maçında yerlerini aldığı iddia ediliyor.

A Milli Takım'dan Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ta gösterdiği performansı, Türkiye'nin milli forması altında da sürdürmeye devam ediyor.

Semih Kılıçsoy'un Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çeken performansı, İtalya maçında da yakından takip edildiği iddia ediliyor.

Milliyet'in aktardığına göre, İtalya-Türkiye maçında Inter, Juventus, Milan, Roma ve Napoli gibi önemli İtalyan kulüpleri, Semih Kılıçsoy'u yakından takip etmek için tribündeydi.

Haber detaylarına göre, İtalya'nın önde gelen kulüpleri, Semih Kılıçsoy'un performansından etkilendi ve genç futbolcuyu yakından takip etmeye başladı.

Beşiktaş ise, sezon sonunda astronomik teklifler gelmediği sürece 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutma niyetinde. Siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'un ocak ayının başında imzaladığı yeni sözleşmesiyle 2028'e kadar kendisine bağlılığını gösterdi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Semih Kılıçsoy, 1531 dakika sahada kalarak 10 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ