Pazartesi günü, acil durum görevlileri, cıvatalarla kapatılmış bir kanalizasyon kapağının altından bir adamı kurtardıklarını duyurdu. Polis, kanalizasyonda bir buçuk günden fazla süre mahsur kalan kişinin kendilerinden kaçtığını belirtti.

Trthaber'in haberine göre: Kanalizasyonda mahsur kalan bir adam, çevresindekilere seslenerek 36 saatlik kâbusundan kurtulmayı başardı. Yardım çağrılarını duyanlar durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan adam, vücudunda oluşan sıyrıklar ve soğuk hava etkisiyle tedavi amaçlı hastaneye götürüldü.

Blinken, Refah'a olası kara saldırısını görüşmek için gelecek hafta İsrail'e geliyor Blinken, Refah'a olası kara saldırısını görüşmek için gelecek hafta İsrail'e geliyor

Queensland Ambulans Servisi sözcüsü, adamın telefonunu kurtarmak için kanalizasyona girdikten sonra mahsur kaldığını iddia etti. Ancak polisin verdiği bilgilere göre durum farklıydı.

İki kazaya karışıp kaçtı

Polis, pazar sabahı bir aracı takibe aldıklarını ve aracın geri geri gelirken polis aracına çarptığını, çarpan araçta ciddi, kendi araçlarında ise orta derecede hasar oluştuğunu belirtti. Polislerin yara almadığı bu kazanın ardından çarpan aracın kaçtığı ve bir başka yerde tekrar kazaya karıştığı açıklandı.

Pazartesi günü acil durum ekipleri, cıvatalarla kapatılmış bir kanalizasyon kapağının altından bir adamı kurtardı. Polis, kanalizasyonda bir buçuk günden fazla süre mahsur kalan kişinin kendilerinden kaçtığını belirtti.

Soruşturma başlatıldı

Komiser Vekili Steve Gollschewski olaya ilişkin şunları söyledi: ''İnsanların bazen neler yapabileceği ve neler yaşanabileceği hayret verici, bu yüzden evet, her zaman sürprizler vardır. Ama ben gerçekte neler olduğunu anlamaya çalışmayı seviyorum. O yüzden gerçeklere gelelim. Henüz ne olduklarını bilmiyorum. Bırakın soruşturma kendi seyrinde ilerlesin ve biz de oradan nereye gideceğine karar verelim.'' 

Kaynak: HABER MERKEZİ