2023 İlkbahar-Yaz kadın sokak modası

Son iki senedir Pandemi gerekçesiyle evden çıkamayıp sokak modasını ev modasına taşıdığımız yıllardı. 2022 yılında bu sebeple net bir sokak modası yoktu. Herkes sokağa çıkabilmenin mutluluğuyla eline geçeni giydi diyebiliriz bence. Peki sizin için şıklık ve rahatlığın önde olduğu kombinler mi ön planda yoksa sadece biri yeterli mi?


 Kozadan çıkan kelebek gibi evlerimizden çıkarak sokak modasını doyasıya yaşamaya çalışıyoruz. Kışın kasvetini baharın gelmesiyle beraber üzerimizden giysilerimizi renklendirerek atmaya başlayacağımız zaman geldi. Fiyatların artmasıyla beraber şıklık yarışında zorlanmaktayız ama biz kadınlar elbet bunun da bir şekilde üstesinden geliriz. 


Tüm zamanların vazgeçilmezi jena’leri  2023 moda trendleri arasında da görmeye devam edeceğiz. Jean’lerde bu yıl baggy, slouchy, wide-leg jeanler ve maxi kot etek modellerinin ön planda olması bekleniyor. Bu sene rahatlıktan yana bir moda söz konusu. Gerçi skinny jean’ler toparlayıcı yönüyle benim için kurtarıcı parçalardan olmaya devam ediyor.
Geniş cepler bu sene her parçada karşımıza çıkacak detaylardan. Jean’ lerde rajat kesimlerin ön planda olduğunu düşünürsek bunu geniş ceplerle desteklenmesiyle kargo pantolon, etek, yelek ve ceketleri de beraberinde getirmesi bizleri şaşırtmıyor.
3 boyutlu aplike detaylarla hazırlanacak çiçekli desenler bu ilkbahar- yaz modasında yerini alacak. Elbiselerde çiçek desenleri ön plana çıkarken bu desene tüller de eşlik edecek. Tüller elbiselerin yanı sıra bluzlerde de etkisini gösterecek. Çiçek deseniyle romantikliği yakalamışken tüllerle romantik boyuta biraz da seksilik katacağız hanımlar.
Tül ve çiçeklerden sonra sokak modasında görmeye pek alışkın olmadığımız payetler bizlere eşlik edecek. Bu sene Güneşle beraber bizler de parlayacağız.
Kış aylarında gördüğümüz tüyler yerini püsküllere bırakıyor. Püskül detaylarını ceketler, etekler hatta çantalarda bile karşımıza çıkarak giysi ve aksesuarlarımıza hareket getirecek.