Bu sene yine parlıyoruz hanımlar. Işıldamayı hayatımızın her alanında sevdiğimiz doğru. Bu seneki trend bu durumu makyaj modasına da taşımış durumda. Gerçi her ruh halimizi yansıtabileceğimiz geniş bir yelpaze var önümüzde ama biz hanımlar doğal ya da abartılı denilecek makyajlarda bile parlamayı başaracağımız doğru. Gelin bu seneki makyaj trendlerini birlikte inceleyelim.
Festivallerden ekranlara yansıyan görüntülerde her zaman karşımıza çıkan renkli, parıldayan taşlar bu sene de moda hanımlar. Konserlerde ve özel davetlerde bu taşlarlarla makyajınızı daha da ön plana çıkarabilirsiniz.
Simli ve metalık içerikli farlar bu yaz dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Günlük hayatımızda rujların biraz arka plana atılmasıyla metalik ve simli farları kullanabilmemiz daha ilgi çekici olacaktır.
Benim favorim olan trende geldi sıra ve karşınızda dumanlı göz makyajı. Bu yaz koyu renkleri biraz buğulaştırarak dumanlı göz makyajına ağırlık veriyoruz. Bu makyajı en güzel tamamlayacak olan detaysa kesinlikle nude tonlarında olan rujlar.
Ve sıra geldi bu sene en dikkat çekici olan trendimize ve karşınızda Barbie makyajı.  Bu trend en çok gençkızlar tarafından seçileceğe benziyor. Pembe rengin ağırlığı bu trendle birlikte dudaklardan göz makyajına doğru kayıyor. Pembe tonlarını ağırlıklı olarak gözlerde göreceğiz ama burada önemli olan dudaklarımıza kullandığımız pembenin soft olması gerektiği.
Moda tahtından asla inmeyecek olan son trendimizi ilan ediyorum hanımlar. Tahminleri alalım. Tabiki sade makyaj. Sade makyajla gündüz gece her an göz kamaştırıcı olabilirsiniz. Sade makyajdaysa karşımıza tek bir ton çıkmakta. Hepinizden aynı cevabı duyar gibiyim. Tabi ki nude. 
Makyaj biz kadınların süsü evet ama biz hayatımızın her alanında her zaman parlamaya devam eden canlılarız. Bunu sadece makyajla taçlandırıyoruz. Evet sizlerle makyaj trendlerine dair karşınızdaydım. Tekrar görüşmek üzere.