25 Mayıs Survivor'da elenen isim belli oldu! Seyirciler tarafından her bölümü büyük bir merakla beklenen, TV8 ekranlarının heyecan dolu yarışma programı Survivor'da finale kısa bir süre kaldı.

Peki, bu hafta 25 Mayıs’ta Survivor’da kim elendi? Yarışmanın 25 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Geçtiğimiz günlerde oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda 3 eleme adayı da belli olmuştu. Peki, 25 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme oldu mu, kim elendi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da final sayılı günler kaldı. Bu yıl yine birbirinden iddialı ve hırslı isimlerin katıldığı Survivor’da birçok yarışmacı adaya veda ederken kalan isimler de finale çıkmak için canhıraş mücadeleye devam ediyor. Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da bu hafta kim elendi? Soruları da bu sebeple merak edilip araştırılıyor. Yarışmanın 25 Mayıs Perşembe günü yayınlanan bölümünde kıran kırana ödül oyunu oynandı.

25 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIMIN OLDU?

Adrenalin dolu yarışma programı Survivor 25 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın 25 Mayıs Perşembe günü yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül oyununun birinci turunu 8-6'lık skorla Kırmızı Takım kazandı. İkinci turu da 6-3'lük skorla kazanan Kırmızı Takım, ödülün sahibi oldu.

SURVIVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ? İŞTE ADAYA VEDA EDEN İSİM…

Yarışmanın 25 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta eleme potasında Aziz, Nefise ve Cansu yer alıyordu. Nefise, Cansu ve Aziz'in eleme adayı olduğu gecede SMS oylaması sonucu Survivor'dan elenen yarışmacı Aziz oldu.

144355137-rt

Gönüllüler takımında yarışmaya başlayan ve son olarak Mavi Takımda ter döken Aziz, oylamada en az SMS'i alarak Survivor'a veda etti.

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın