28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylama sonuçları ve oy oranları canlı yayınla İttifak'ta!

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylama sonuçları

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin kesin sonuçları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.52, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.88, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan yüzde 5.17 ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yüzde 0.43 oyla Cumhurbaşkanlığı yarışını tamamladı. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki ikinci tur oylama 28 Mayıs'ta gerçekleşecek.

İttifakgazetesi.com 228 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminin sonuçlarını özel canlı yayınla okurlarına ulaştıracak.

28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylaması sonuçları ve oy oranları canlı yayınla İttifakgazetesi.com'da olacak.

Sandıklarını açılması ve seçim yasaklarının bitmesiyle beraber İttifakgazetesi.com, gerçekleştireceği 'Seçim Sonuçları Özel Canlı Yayın' ile hangi Cumhurbaşkanı adayının kazandığını anlık olarak okurlarına duyuracak. Ayrıca özel grafiklerle sonuçların daha anlaşılır olmasını sağlayacak canlı yayında adayların elde ettikleri oy sayıları ve oranlarını da İttifakgazetesi.com okurlarına ulaştıracak. Bunların yanı sıra Erdoğan mı seçildi, Kılıçdaroğlu mu seçildi hangi aday daha çok oy aldı, hangi aday önde gibi sorularının yanıtlarını da anlık öğrenebilirsiniz.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylamasında; Hangi Cumhurbaşkanı adayı kazandı? İl il, ilçe ilçe, bölge bölge seçim sonuçları nedir? Recep Tayyip Erdoğan oy oranı nedir? Kemal Kılıçdaroğlu oy oranı nedir? diye araştırmanıza gerek kalmadan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oylaması seçim sonuçlarını 'Seçim Sonuçları Özel Canlı Yayın' ile İttifakgazetesi.com'dan takip edebilirsiniz.

Seçime katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları da grafikli anlatımla 'Seçim Sonuçları Özel Canlı Yayın' ile İttifakgazetesi.com'da.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçlarını 'Seçim Sonuçları Özel Canlı Yayın' ile İttifakgazetesi.com'un yanı sıra uygulamamızdan da anlık olarak takip edebilirsiniz. 

İttifakgazetesi.com uygulamamızı indirmek için aşağıdaki linklerden size uygun olanı tıklayın.

ANDROİD İÇİN TIKLAYINIZ

(Samsung, Xiaomi, Huawei, LG gibi telefonların tümü)

iOS TELEFONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

(Sadece İphone telefonlar)

İOS TELEFONLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Melek Aydın