Yaz sezonunun başlamasıa kısa bir süre kala ekranlara veda edecek dizilerin listesi belli oldu. Zorlu geçen bir sezonu daha geride bırakan 6 dizi birden final yaparak yayından kaldırılacak. İşte bir sonraki sezonda ekranlarda görmeyeceğimizo diziler...

Camdaki Kız

Ekranların sevilen ve her bölümü merakla beklenen dizisi Camdaki Kız'ın Mayıs ayının sonlarında final yapması bekleniyor. Nadim Güç'ün yönettiği, Yeşim Aslan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Onur Güvenatam'ın yapımcısı olduğu dizi sevilen diziler arasında yer alıyordu.

Screenshot_13-5

Yasak Elma

6 sezondur sürdürdüğü macerayı bu sezon noktalayacak olan Yasak Elma dizisi final yapacak diziler kervanına katılıyor. 19 Mart 2018'den bu yana ekranlarda olan dizi, 29 Mayıs'taki final bölümüyle yayın serüvenini noktalayacak.

Screenshot_14-2

Güzel Günler

Osman Taşçı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Selim Tunç'un yazdığı ve Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği TMC Film imzalı 'Güzel Günler' de ekranlara veda edecek diziler listesinde yer aldı. Dizi 26. bölümüyle final yaparak yayın hayatını noktalayacak.

Screenshot_15-7

Ego

Ego dizisi de ekranlara veda edecek diziler arasında yerini aldı. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın başrollerini üstlendiği dizi 21 Mayıs'taki son bölümüyle yayın hayatını noktalayacak.

Screenshot_18

Bir Küçük Gün Işığı

Başrollerini Berk Oktay ve Seray Kaya'nın paylaştığı, yapımcılığını Nazl Heptürk'ün üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı da 29 Mayıs'taki bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda edecek.

Screenshot_17-1

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Gani Müjde'nin hem senaristliğini hem de proje tasarımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Altan Dönmez. BKM imzalı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisi 25 Mayıs tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek dizilerden.

Screenshot_20

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın