Ahmet Nur Çebi 5009 oy alarak Beşiktaş`ın 34. Başkanı seçildi. Çebi, diğer bir aday olan Serdal Adalı`ya yaklaşık 2 bin oy fark attı. Seçime katılım rekor seviyedeydi. 7.5 yıllık Fikret Orman döneminin ardından başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Nur Çebi`nin işi zor ve kendisi de bu durumun farkında. Başkan seçilen Ahmet Nur Çebi ve ekibini bekleyen süreçte, UEFA ya 30 Ekim tarihine kadar 17 milyon Euro ödeme var. Eğer bu rakam ödenmezse Beşiktaş seneye Avrupa kupalarına katılamayacak. Mayıs ayına kadar 470 milyon TL ödemeler var. Takımın durumu kötü. Kritik Braga ve Galatasaray mücadeleleri öncesi takımın morale ihtiyacı var. Çiçeği burnunda başkandan hemen mücizeler beklememek lazım. Biraz zamana ihtiyaçvar illaki. 
Alanya rüzgarı  esmeye devam ediyor
Erol Bulut farkını yine gösterdi. Başarılı hoca, 1 günlük aranın ardından zirveyi muhteşem bir zafer ile geri aldı. Akdeniz ekibi Alanyaspor, sahasında ağırladığı Rizespor`u gol yağmuruna tutarken Cisse ve Bakesatas gibi yıldızlarının önderliğinde 5-2 kazandı.   
Kaptan Emre`nin fedakarlığı
Küçücük mazeretlerle maçlardan kaçan bazı profesyonellere taş çıkaran Emre Belözoğlu, Denizli maçında kaburgasındaki kırığa rağmen oynadı. Kaptan Emre Belözoğlu 39 yaşında ve bu yaşta hâlâ futbol oynamaya aç. Sözde profesyonellere 39 yaşında taş çıkarır.