'Millet Buluşmaları' programı kapsamında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la birlikte Konya’ya gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na kentte yoğun ilgi vardı. Kalabalık nedeniyle planladığı esnaf ziyaretlerini gerçekleştiremeyen Kılıçdaroğlu, aracından vatandaşlara seslenerek, 'Esnaf arkadaşlarımı bu kalabalıkta ziyaret etme şansım yok. Çünkü kalabalığız, onlara zarar vermek istemiyorum' dedi.

PROGRAMINI İPTAL ETTİ

'Millet Buluşmaları' programı kapsamında Konya'nın Ereğli ilçesine giden Kılıçdaroğlu yoğun ilgi ve kalabalık nedeniyle programını iptal etmek zorunda kaldı.

'ZİYARET ETME ŞANSIM YOK'

Yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, 'Öncelikle bütün esnaf arkadaşlarıma selamlarımı, saygılarımı sunuyorum. Esnaf arkadaşlarımı bu kalabalıkta ziyaret etme şansım yok. Çünkü kalabalığız, onlara zarar vermek istemiyorum. Bütün genç arkadaşlarımdan söz aldım. Sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. Otoriter yönetimi, demokratik yollarla yolcu edeceğiz. Hep birlikte yapacağız bunu.” ifadelerini kullandı.

'BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ'

Biz, birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe kucaklaşacağız' diyen Kılıçdaroğlu, 'Kini ve öfkeyi tamamen atacağız. Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğiz. Başı açık, başı kapalı, esnaf, çiftçi, sanayici; hangi alanda olursa olsun bütün yurttaşlarımızı kucaklayacağız. Alın teri kadar değerli bir şey yok. Alın terini baş ucuna getireceğiz, baş ucuna koyacağız' şeklinde konuştu. (İTTİFAK)

Editör: Ali Aydın