İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında bugün Malatya ve Hatay’da depremzedelerle bir araya geldi.

Partisinin Hatay’dan milletvekili adayı gösterdiği eski futbolcu Gökhan Zan’ın eşi Müge Zan’ın kendisine verdiği bir bilgiyi aktaran Akşener,  “Müge bugün dedi ki ‘Deprem bölgesinde, deprem çadırlarının kenarlarında yılanlar kol geziyor. Bir yılan ısırmasıyla bir çocuğumuz vefat etti’. Bu, kimsenin bilmediği bir konu' dedi

Akşener, Reyhanlı Ticaret Odası’nı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada Milletvekili adayı Gökhan Zan’ın, eşi Müge Zan ile birlikte çok çalıştığını belirterek “Müge kardeşim bana deprem bölgesindeki çadırlarda yılanların kol gezdiğini, bir çocuğumuzun yılan sokması sonucu vefat ettiğini söyledi. Kimsenin bilmediği bir konu bu. Türkiye’ye duyurmak istiyorum. İnşallah çok az kaldı. El ele vererek Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu yoktur. Yeter ki biz liyakate, yargının bağımsızlığına, hukukun üstünlüğüne önem verelim, insan kayırmaktan vaz geçelim. Hep birlikte tarih yazacağız. Çok az kaldı. Türkiye’ye bahar gelecek” dedi. 

KAYNAK:DHA

Editör: Onurcan Şimşek