Altılı masa liderleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımıyla iftar yemeğinde buluştu. İYİ Parti lideri Meral Akşener depremzedelerle birlikte yapılan iftar programından bir kareyi sosyal medya hesabından sadece İmamoğlu ve Yavaş’ı etiketleyerek paylaşması dikkat çekti.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş ile depremin vurduğu illerden biri olan Malatya’yı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ve yanındakiler, bir çadırda depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen mevlit programına katılarak sonrasında depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Akşener ise bütün liderlerin ve belediye başkanlarının olduğu bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Millet İttifakı Genel Başkanları olarak Sayın @ekrem_imamoglu ve Sayın @mansuryavas06 ile birlikte; Malatyalı vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluştuk... Gönüllerimizi huzurla buluşturan mübarek Ramazan ayının; Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Editör: Ali Aydın