Asayiş

Antep'te dur ihtarına uymayan sürücü polise çarptı

Gaziantep'te yol çalışması sırasında güvenlik önlemleri alan polis ekibinin dur ihtarına uymayarak ilerleyen sürücünün çarptığı memuru yaraladı. Olay sonrası şahıslar serbest kaldı. Yaralı polisin tedavisine devam ediliyor.

Abone Ol

Gaziantep'te Polis Memuru, "Dur" İhtarına Uymayan Araç Tarafından Yaralandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir polis memuru, "dur" ihtarına uymayan bir araç tarafından çarparak yaralandı.

İşte olayın detayları:

Olayın Geçmişi: Mücahitler Mahallesi'nde belediye ekiplerinin çalışmalarını yürüttüğü bir bölgede, yol güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan polis ekipleri, 27 KM 709 plakalı bir otomobili durdurmak istedi.

Olayın Gelişimi: Ancak araç sürücüsü, polisin "dur" ihtarına uymayarak ilerlemeye devam etti ve polis memuru Emrullah Günenç'e çarptıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı.

Yaralanan Polis Memuru: Çarpmanın etkisiyle yaralanan polis memuru Emrullah Günenç, hemen bir ambulansla yakındaki özel bir hastaneye götürüldü.

Şüphelinin Yakalanması: Polis ekipleri, olay yerinden hızla kaçan şüpheli sürücü Murat K'yi kısa sürede yakaladı.

Hukuki Süreç: Gözaltına alınan Murat K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ancak savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Polis Memurunun Durumu: Yaralanan polis memuru Emrullah Günenç'in tedavisi devam ediyor. Güvenliğin sağlanması için görev yaptığı sırada yaralanan polis memuru için gerekli tıbbi müdahale devam etmektedir.