'Emret Komutanım' dizisiyle tüm Türkiye'ye kendini sevdiren Arda Kural, psikolojik sorunlar yaşayıp ekranlara veda etmişti. Şimdi ise bambaşka bir Arda Kural'ın son hali merak ediliyor.

Screenshot_12-4

Hem fazla kilolarından kurtulan hem de saç ektiren Kural, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Arda Kural'ın son hali 2023...

İğne iğliğe döndü: 2 ayda 14 kilo...

40 yaşındaki oyuncu psikolojik sıkıntılarını atlatarak zor günleri geride bıraktı. Verdiği bir röportajda 2 ayda 14 kilo verdiğini açıklayan Arda Kural, 'Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum.' ifadelerine yer vermişti.

Screenshot_11-4

Bir dönem sağlık sorunları yaşamış ve 20 gün, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Ünlü oyuncu verdiği kilolarla tekrar gündeme geldi.

Oyuncu Instagram hesabından son halini paylaştı. Eski fit haline geri dönen Kural, paylaşımına '2023 Model Arda Kural' notunu ekledi.

İşte Arda Kural'ın son hali...

Screenshot_9-6

Bir hayli kilo veren oyuncu iğne ipliğe döndü. 'Merhaba' notuyla bu fotoğrafı paylaştı. Oyuncunun bu değişimine sosyal medyadan yorum yağdı...

Screenshot_8-7

20 kilo veren Arda Kural, aynı zamanda saç da ektirdi. Kural saç ektirdikten sonraki son halini de paylaşmayı ihmal etmedi. 'Ben hazırım' notuyla paylaştığı fotoğrafı...

Screenshot_10-6

Ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilen Arda Kural'ın yeni mesleği şaşırttı! Ünlü oyuncu, katıldığı bir programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Screenshot_7-8

İttifakgazatesi.com

Editör: Melek Aydın