Eyüpspor, Spor Toto 1.Lig'in 34. haftasında Pendikspor'u ağırladı. Eyüp Stadı'nda saat 19.00'da başlayan maçta taraflar sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Ev sahibi ekipte 25. dakikada Recep Niyaz attığı gol ile Eyüpspor'u öne geçirdi. Pendikspor'da Hasan Kılıç 40. dakikada attığı penaltı golüyle durumu 1-1'e getirdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca taraflar bir puana razı oldu.

Üst üste 2 haftadır kaybeden Eyüpspor aldığı bu beraberlikle puanını 58'e yükseltti. Ligde dördüncü sırada kendine yer buldu. Son 3 maçta 2 galibiyet,1 beraberlik alan Pendikspor ise aldığı bu beraberlkle averajla 3. sırada 58 puana yükseldi.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Eyüpspor'da teknik sorumlu Kerem Yavaş, Süper Lig'e çıkma yolunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yavaş, planlarını kazanmak üzerine yaptıklarını belirtti.

Oynatmak istedikleri oyunu geçen haftaki Göztepe maçının ikinci yarısında gösterdiklerini vurgulayan Yavaş, 'Bu maçta da ilk 15 dakika dışında oyuna hakim olduk. Pendikspor ligde en çok topa sahip olan takımlardan. Böyle bir takıma karşı bu futbol bizi mutlu etti. İlerde yapacağımız dokunuşlar için temel oluşturduk. Bizi üzen skor oldu, kazanmak isterdik. Hedefimiz olan Süper Lig'e çıkma yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı.

Stat: Eyüp

Hakemler: Burak Şeker xx, Gökhan Barcın xx, Erkan Akbulut xx

Eyüpspor: Harun xx, Cenk xx, Uğur xx, Alpaslan xx, Ömer xx, Taşkın xx (Umut Bulut dk. 87 ?), Recep xxx (Halil dk. 46 xx),

İbrahim xx (Sinan dk. 69 xx), Thill xx (Mustafa Pektemek dk. 69 xx), Babel xx, Dibba xx

Yedekler: Cengiz Alp, Murat Uçar, Berkay Doğan, Fethi, Engin Can, Bekir

Teknik Direktör: Arda Turan

Pendikspor: Kubilay xx, Samet xx, Berkay xx, Hasan xx, Ferhat xx, Mesut xx, Ahmed xx (Aosman dk. 72 x), Gökcan xx, Ali xx (Ahmet dk. 72 x), Hasan xx, Oğulcan xx (Görkem dk. 78 x)

Yedekler: Murat Akşit, Murat Akça, Erhan, Tarık, Atakan, Efe, Oltan

Teknik Direktör: Osman Özköylü

Goller: Recep Niyaz (dk. 25) (Eyüpspor), Hasan Kılıç (dk. 40 pen.)

Sarı kartlar: Recep Niyaz, Uğur (Eyüpspor), Ali Han (Pendikspor)

Kaynak: iha