Başkan Çay, vatandaşların normalleşme kurallarına daha sıkı şekilde uymalarını ve son dönemde ilçe halkının çok duyarsız ve anlamsız bir şekilde birbirleriyle iletişim halinde olmalarından dolayı üzüntü yaşadığını ifade ederek sosyal medya hesabından uyarı yaptı.

SON DERECE ÜZÜLÜYORUZ

Uyarılarını dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 'Sevgili Pozantılı hemşerilerim, öncelikle hepinize sağlıklı ve huzurlu bir sabah diliyorum. Malum olduğu gibi ülkemizde her geçen gün maalesef artış gösteriyor. Bu artışlar tabi ki Pozantı’mızı da etkilemiyor değil. Son dönemlerde gerçekten vatandaşlarımızın çok duyarsız ve anlamsız bir şekilde birbirleriyle iletişim içerisinde gözlemliyoruz, görüyoruz ve bu durumdan dolayı da son derece üzülüyoruz.' Dedi.

BU İŞİN ARTIK ŞAKASI YOK

Uyarılarına devam eden Başkan Çay, 'Sevgili hemşerilerim artık bu işin ciddiyetini algılamanızı istiyoruz. Sosyal mesafenizi korumanızı, maskenizi takmanızı, lütfen ama lütfen el hijyenlerinize ve temizliğinize özellikle dikkat etmenizi istirham ediyorum. Yani bu işin artık şakası yok. Vaka arttıkça vaka ile birlikte fibrasyon dediğimiz yani onlarla teması olan insanların evlerinde karantina sayısı her geçen gün artıyor ve bu durum bizi son derece üzüyor. Arkadaşlarımızın hastaneye gidiyor olması, hemşerilerimizin evlerinde kapalı kalması bizi mutlu etmiyor. Sizi de mutlu etmesin. Yani bu işin ailemiz, kardeşimiz, gelinimiz, torunumuz demeden düğünlerde ve kalabalık yerlerde cenaze taziyelerinde lütfen ama lütfen dikkat edelim. Bunu size bir kez daha bir belediye başkanınız olarak yalvararak ifade ediyorum. Gerçekten gidişatımız iyi değil. Buna dikkat etmezsek hepimizin sonu hüsran olacak. Bu yüzden hepinizin anlayış ve duyarlılık göstereceğine inanıyorum, hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.' dedi.