Avrupa kurtarılmayı hak ediyor mu?

Abone Ol

REALİTE: Avrupa şöyle veya böyle intihar ediyor. Sadece kendisi mi ölecek? Hayır, insanlığı ve yeryüzünü de peşinden sürükleyecek.

Bu konuda GEREKÇELERİN nelerdir? Çok saygın önemli şahsiyetlerin kitapları var, binlerce cidd&icirc makale var. Siyas&icirc , soysal, kültürel, demografik realiteler var. Cemaati kalmadığı için satılan ve bar pavyon yapılan nice kiliseler var.

***

Avrupa kurtarılmayı hak ediyor mu? Bence etmiyor. Batı medeniyeti şeytan&icirc ve zararlı bir medeniyet haline dönüşmüştür.

***

Türkiye`nin Filistin üzerinde manev&icirc hakları var mıdır? Vardır ve bunlara hassasiyetle sahip çıkması gerekir.

***

İsrail ilelebet (sonsuza dek) ayakta durup yaşayabilir mi?.. Yaşayamaz, çünkü o tarih&icirc bir kaza ve arızadır. Birinci Haçlı seferinden sonra kurulan Kudüs Katolik Frank Krallığı gibi çökmeye, tarihe karışmaya mahk&ucirc mdur.

***

İsrail`i kayıtsız şartsız destekleyen, kalıcı âdil bir barışa engel olan ABD`nin bu yaptığı nedir?.. İntihardır.

***

İsrail konusunda hangi kesimin fikir ve görüşleri isabetlidir?.. Tevrat`a bağlı anti-Siyonist Neturei Karta hahamlarının, diğer anti-Siyonist hahamların ve İsrael Shamir gibi anti-Siyonist Yahudi aydınların fikir, tez ve görüşleri doğrudur, isabetlidir.

***

Yahudilere en fazla zarar veren şeyler nelerdir?.. Siyonizm ideolojisi ve İsrail`dir.

***

Gayr-i muharip sivil Yahudileri kurtarmak, tahliye etmek için harekete geçilmeli midir?.. Geçkalınmıştır, acele harekete geçilmeli, gereken tedbirler alınmalıdır.

***

Beklenen Mehdi`nin zuhuru, İsa aleyhisselamın nüzulü yaklaşmış mıdır?.. Allahü a`lem, bence yaklaşmıştır. Gayba ait bir konu olduğu için bir tarih veremem.

***

Bazı ilahiyatçılar zuhuru ve nüzulü inkâr ediyor? Bırakın şu bid`atçi şaz ve aykırı fikirli eksantrik reformcuları!..

***

Bizim Cumhuriyetin yüzüncü yıldönümü yaklaşıyor; Önümüzdeki birkaçyıl içinde bizde, Ortadoğu`da, İslam dünyasında, insanlık âleminde akıl almaz acayip hadiseler, değişimler olacaktır. Her şeyin eski hamam eski tas yerinde kalacağını sananlar az değil, çok yanılıyor.

***

Kemalizm ne olacak?.. M. Kemal Paşa`nın ölümünden sonra üretilen derme çatma bir ideoloji olarak Cromwellizm, Salazarizm, Frankizm, Nazizm, Faşizm, Peronizm ve diğerleri gibi tarihe karışacaktır.

***

Türkiye devletinin bundan on sene sonraki banknotları nasıl olacaktır?.. Türk parası şekil resim ve estetik olarak dünyanın en sanatlı ve güzel parası olacaktır.

***

Türkiye nasıl bir ülke olacaktır?.. Madde madde sayayım:

  1. Şeffaflık, ahlak ve temizlikte dünyanın birinci ülkesi olacaktır.
  2. Eğitimde birinci olacaktır.
  3. Tarımda birinci olacaktır.
  4. Dünyanın en güvenli ve huzurlu ülkesi olacaktır.
  5. Din, inanç, ibaret, fikir hürriyetinde İngiltere`nin önünde olacaktır.
  6. Farab&icirc `nin Erdemli Site`si (Medine-i Fazıla), Platon`un ideal cumhuriyeti gibi bir devlet ve ülke olacaktır.
  7. İdare, icraat fıtrata uygun olacaktır.
  8. Halkı dünyanın en mutlu halkı olacaktır.

***

İdam cezası geri gelecek mi?.. Bunda hiçşüphe yok.

***

Bugün çok yaygın ve yoğun olan hırsızlık ne olacak?.. Hırsızlığın kökü kesilecektir. Kötü insanlar, hırsızlık yapmaktansa ölmemiz daha iyidir diyeceklerdir.

***

Başka ne olacak?... Seks köleliği kaldırılacak.

***

Kadınların ve kızların durumu ne olacak?.. Haysiyetleri, şerefleri, namusları, iffetleri titizlikle korunacaktır.

***

Ticar&icirc ilanlara seksi kadın resmi konulamayacaktır.

***

Yahu neler söylüyorsun, peki Cumhuriyetimize ne olacak?.. Her şey aslına rücu` eder, Cumhuriyet 1923`teki ilk asl&icirc haline dönüşecektir.

***

Ayasofya ne olacak?.. Herhalde müze olarak kalacak değil, tekrar cami olacaktır. (Bu konuda bir savaş çıkma ihtimali vardır.)

***

Hilafet ne olacak?.. Bu temel islam&icirc kurumun tekrar hayata geçirileceğini, râşid âdil kâmil bir zatın İmamü`l-Müslim&icirc n seçileceğini, halkın ona biat ve itaat edeceğini ümit ve temenni ediyorum.

***

Bu zat beklenen Mehdi olabilir mi? Olabilir.

***

Büyük hadiseler, zuhurat, değişimler içinde tatlı su Müslümanları ne yapacak?.. Çok zorlanacaklar, sudan çıkmış balığa dönecekler.

***

&Acirc hir zamanda ne gibi hengameler olacak?.. Yer yerinden oynayacak; Bazı yerlerde taş üstünde taş, gövde üstünde baş kalmayacak; Bir ara kaht u gala olacak; İğtişaşlar, ihtilaller;

***

Selamette olmak için ne yapmalı?.. Kur`an, Sünnet, Şeriat yolundan gitmeli; Biatli ve itaatli olmalı; Kanaatli olmalı; Dosdoğru olmalı; Allaha karşı ihlaslı, yaratıklara karşı âdil olmalı; Dünyaya değil, ahirete dönük olmalı. Ömrü ölümüne imanla bitişen, hüsn-i hatime ile terk-i hayat eyleyenlerin Cennete gireceğine dair kesin müjde bulunmaktadır.

***

Hanedan-ı &Acirc l-i Osman ne olacak?.. Bu büyük ve şerefli aileden çok dindar ve çok faziletli bir zat büyük vazifeler ve hizmetler yapacaktır. (En doğrusunu Allahü Teala bilir.)