Yeni sezona fırtına gibi başlayan Bordo-Mavililer de yüzler gülüyor. Kadrosuna kattığı flaş transferlerle Avrupa da da adından söz ettiren Trabzonspor yarın, sahasında play-off turu rövanş maçında AEK yı ağırlayacak. İlk maçın avantajıyla Karadeniz ekibi tura çok yakın. Geçtiğimiz sezonlarda başarısız grafik sergileyen Fırtına, bu sene adından daha çok söz ettireceğe benziyor. Avrupa da artık yeni trend Trabzonspor.

Falcao derken Johan Mojica gelebilir

Yılan hikayesine dönen Radamel Falcao transferi henüz netlik kazanmadı. Fakat Cimbom Falcao`nun milli takımdan arkadaşı olan sol bek Johan Mojica yı kadrosuna katabilir. Transfer döneminin bitimine günler kala Galatasaray da sol bek için Johan Mojica ismi gündeme geldi. Mojica nın takımı Girona dan ayrılması bekleniyor. Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra nın haberine göre Mojica, transferin bitimine kısa süre kala Galatasaray ve Fransız ekibi Marsilya arasında tercih yapması bekleniyor.

Adil Rami çabuk ısındı

Fenerbahçe`nin Fransız ekibi Marsilya`dan transfer ettiği Adil Rami takımla ilk antremanına çıktı. Neşeli olduğu gözlenen Rami`nin uyum sorunu yaşayacağını sanmıyorum. Özellikle hava toplarındaki bilgisiyle Kanarya`ya ciddi anlamda katkı sağlayacağı kesin.