Sezonun en büyük derbisi geride kaldı. Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında Hasan Ali`nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe 1 puanı kurtardı. Son zamanların en kötü Fenerbahçesi karşısında Galatasaray 1-0 öne geçti 
5 dakika sonra ise kalesinde beraberlik golünü gördü. Derbide hakem hataları yok muydu, vardı. Fakat bu bahanelere sığınmamak lazım. En kötü dönemini geçiren sarı lacivertlileri bu durumda yakalamışken ve 1-0  öndeyken ne yapıp edip Galatasaray`ın bu maçı alması gerekirdi. Şampiyonluk için hâlâ umut var mı  Cimbom şampiyon olur mu bilemem ama şansı azaldı diyebilirim. 
Sinan Gümüş olayı
Takım otobüsünden taraftarların uğurlamasını çeken Diagne nin videosuna yansıyan talihsiz sözler sosyal medyada yoğun bir şekilde konuşuldu. Sinan Gümüş, takımının Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçöncesi sarı-kırmızılı taraftarlarla ilgili 'Suriyeli' benzetmesinden dolayı sosyal medyada adeta linçedildi. Sinan Gümüş`ün kötü niyetli olduğunu sanmam, zaten Sinan da hatasının farkında ve sosyal medya üzerinden 'Taraftarlardan ve kırdığım kim varsa hepsinden özür dilerim' paylaşımında bulundu.