Sultangazi’de orman yangını: 2 şüpheli kamerada Sultangazi’de orman yangını: 2 şüpheli kamerada

Bakan Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Muğla ve İzmir’de, 42 göçmen kaçakçılığı yapan kişinin yakalandığını söyledi.

Yerlikaya,“Muğla Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Muğla Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ortak operasyonları sonucunda, 25 göçmen kaçakçısı yakalandı. Bunlardan 18’i tutuklanırken, 7’sine adli kontrol şartı getirildi. İzmir Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı’nın yaptığı operasyonda ise 17 göçmen kaçakçısı yakalandı. Bunlardan 13’ü tutuklanırken, 4’üne adli kontrol şartı getirildi” dedi. 

Operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerini kutlayan Bakan Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı yapanlara fırsat vermeyeceklerini ve düzensiz göçle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti.

(DHA)