Hepimizin bir konu hakkında başarısı olduğuna ve bunu göstermenin ise bir süreçgerektiğine inanıyorum. Hayatımızın her noktasında muhakkak başarısız olmuş insanların hikayelerini dinlemiş ve onların `Bu işe girme`demesiyle soğumuş da olabiliriz. Yapacağımız işe olan inancımız ve güvencimiz dolayısıyla daha çok sarılmış da  olabiliriz. Fakat ne olursa olsun insanların bizi hep bir konu hakkında tecrübesizleştirmesi bitmeyecekti. Her zaman söylediğim bir söz vardır,  'Herkes her şeyi bilemez, her konu hakkında büyük yorumlar yapamaz '' diye. Malesef bizim toplumumuzda tam tersi. Herkes her konuda tecrübe ve bilgi sahibi, fakat bu bilinen tecrübeleri bir tecrübesizliktir. 
Bırakın insanlar sevdiği şarkıyı dinlesin, sevdiği kitabı okusun, sevdiği işi yapsın. Bırakın başarısız olsun! Her başarı bir başarısızlıktan doğmuştur. Kimse ilk atışında başarıyı isabet ettirememiştir. Toplum olarak hep insanların hakkında yorum yapmayı ve onları yönlendirmeyi seviyoruz, 
kimsenin düşüncelerine ve hayallerine saygı duymuyoruz. Büyük işler yapmak için küçük adımlar atmamızın gerektiğinin farkında olsak bile cesaret edemiyoruz. 'Belki'ler ve 'Keşke'lerin arkasındayız..

Bazı şeyler imkansız değildir, sadece zaman
alır. İnanmak istediğiniz müddetçe hayalleriniz vardır. Çevrenizin size inanmaması hayallerinize duvar öreceğiniz anlamına gelmiyor. Başaramadığınız girişimleriniz olabilir, fakat yenisi için adım atmayacağınız anlamına gelmez. Yaptıklarınız ile dalga geçebilirler, Başardığınızda ise ilk önce onlar izler.