DURSUN EKER

Katılımın yoğun olduğu toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Saadet Partisi Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karakaş, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, İYİ Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar Sönmez, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri de hazır bulundu.

'Başiskele için güzel iş, güzel hizmet'

Belediye Başkanı Özlü, çevre, altyapı, yol, temizlik, kültür sanat, gençlik hizmetleri ve semt meydanları, Mesire Alanı Projesi, Kariyer ve İstihdam Projesi, Tarih Yolu Projesi, Kadın El Emeği Ürünleri Pazarı (BAŞKEM), Çocuk Üniversitesi 2. Etap projelerinin bulundukları dile getirerer 'Hizmetlerimizi yaparken, hizmetlerimizi yaptıktan sonra vatandaşlarımız, takdirlerini, 'Güzel işler' yapıyorsunuz diye ifade ediyorlardı. Buradan ilham alarak bu cümleyi; 'İşleyiş olarak Başiskele Belediyesi Güzel İşler' ve hizmet olarak 'Başiskele Belediyesi Güzel İşler yapar' anlamları taşıyan bir slogana dönüştürdük. Sağlam, gönülden, sağlıklı, estetik… Güzel işler yapmayı yolumuz gibi sözümüz olarak da belirledik.' dedi.

'Önceliğimiz halkımızın rızası'

Değerlendirme toplantılarını her yıl tekrarlayacaklarını ifaden eden M.Yasin Özlü, 'Ne yaptığımızı milletimizle paylaşacağız. Ölçü halkımızın rızasıdır, teveccühüdür. Bu rızayı, bu teveccühü arayacağız. Güzel işler yapacağız, onları anlatacağız. Yeni güzel işler için enerji, vatandaşlarımızdan ilham toplayacağız.' şeklinde konuştu. İTTİFAK