Beşiktaş`ta 20 Ekim`de seçim var... Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ü nal başkan adayı oldu. Başkan adaylarının birinci önceliği dağ gibi borçları eritmek. Önceki gün başkanlık adaylığını açıklaması beklenen saatte adaylıktan vazgeçme kararı aldığı duyurulan Ahmet Nur Çebi, kurmaylarının yoğun baskısı sonucu aday olma kararını verdi. Öğle saatlerine kadar aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyan Çebi, temasların ardından, Bu yarışta ben de varım` dedi. Ekonomik olarak büyük sıkıntılar içerisinde bulunan Karakartal`da 4 isim, başkanlık görevini üstlenmek için yarışacak. Başkanlık seçimi Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı arasında geçeceğe benziyor.
Fesih bedeli 500 bin dolar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koçile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim arasında başlayan sicili bozuk tartışması farklı bir kulvara taşındı. Sarı Kırmızılı ekip, Koçailesine ait olan Divan Restaurant la yollarını ayırma kararı aldı. Türk Telekom Stadı nda hizmet veren Divan Restaurant ile ayrılığın bedeli ise 500 bin dolar...
Terim: Gerekirse ben öderim
4 yıl önce Divan Restaurant ile imzalanan sözleşmede belirlenen tazminat bedelinin Terim in yönetime, 'Gerekirse tazminatı ben öderim' dediği yönetimin ise uygun şartlarda bir sözleşme feshi ile ödemeyi planladığı söyleniyor.