Eğitim dönemi boyunca Avrupa Kültürel Teşvik Ödülü, Üsküp Genç Yetenekler Yarışması İkincilik Ödülü, Slovenya Uluslararası Arp Yarışması İkincilik Ödüllerine lâyık görülerek ve çeşitli akademik orkestralarda genç solist olarak yer alarak arp alanında ülkemizi temsil etme imkanı bulmuştur.

2007 yılında kurulan Arp Sanatı Derneği’nin faaliyet dönemi boyunca idari işleyişinde çeşitli ünvanlarla çalışmış; derneğin yerel ve uluslararası eğitim, performans projelerinde görev almıştır.

2011’de Şirin Pancaroğlu ile birlikte Kalan Müzik etiketiyle yayınlanan “Elişi” albümünü çıkarmış; Anadolu’nun geleneksel müziği türkülerin arpla icra edildiği bu albümün düzenlemelerinde önemli rol almıştır.

Geleneksel müziklerimizden çeşitli örnekler ve arp için yazılmış yeni bestelerden oluşan ilk solo albümü “Mahfuz”, 2016’da Ahenk Müzik’ten yayınlanarak dinleyiciyle buluşmuştur.

2014'te STK, kamu ve özel sektörden çeşitli yöneticilerle birlikte Ortak İdealler Derneği Meridyen 7 Programı'na Arp Sanatı Derneği üyesi olarak katılmış ve "Yetkinin Ötesinde Liderlik" eğitimleri almıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Yüksek Lisans programından 21. Yüzyıl Bestecisi Bora Uymaz’ın eserlerinden oluşan, “Bir Seçkinin Arp Notasyonuna Uyarlanması ve Makamsal Analizi” başlıklı yüksek lisans tezi ile 2018 yılında mezun olmuştur.

Eylül 2022’de TRT Ankara Radyosu keman sanatçısı Ertuğrul Erhan ile İzmir Devlet Türk Musikisi Korosu ses sanatçısı,bestekar Bora Uymaz’ın müzik yönetmenliği ve desteğiyle gerçekleşen “MusicAlly” albümü 440 Müzik-Yapım etiketiyle dijital platformlarda dinleyiciyle buluşmuştur.

Müziği türlere ayırmaksızın,yaşam döngüsünün ahengi olarak hissederek, müzikte enstrümanının kendine has olanaklarını yansıtmaya ve bu fikirden yola çıkarak müzik üretmeye gayret etmektedir. İcracılığının yanı sıra Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde doktora yapmakta ve öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. ittifakgazetesi.com