Sarı Lacivertliler düşme hattındaki Rizespor`u deplasmanda 6-0 gibi ezici bir üstünlükle kazanmasını bildi. Galibiyet serisini 6 maça çıkarmış oldu. Zaten form durumuyla maçın mutlak favorisi olan Kanarya, rakibininde birinci dakikada kırmızı kart görmesiyle maçbaşlamadan bitmiş oldu. Serdar Dursun`un bu sezon iki Rizespor maçında da hatrick yaparak Fenerbahçe tarihine geçmesi maçın ilginçnoktalarından biriydi.   İsmail hoca sistemini takıma çok iyi entegre etti.

Fenerbahçe`nin ilk onbirini artık rahatlıkla sayabiliyoruz. Zajc, Crespo ve Mert hakan üçlüsü orta sahada box-to-box yani hem hücumda hem savunmada etkili oyunlarıyla takımın bel kemiği konumundalar.   Serdar Dursun golün her türlüsünü atabilen bir oyuncu olsada, gelecek sezon için daha kaliteli bir forvete ihtiyaçvar. Arda Güler`e bir parantez açmak istiyorum. Müthiş bir oyun zekâsı var. Elit takımlarda forma giyebilecek potensiyeli olduğu çok net gözüküyor. Daha 17 yaşında umarım kendini geliştirmeye devam eder. Türk futbolu için harika bir kazanım olur.

Bu Fenerbahçe`yi sezon sonuna kadar rakip takımların durdurması zor gözüküyor fakat şampiyonluk için mucize lazım. Büyük ihtimalle sezonu ikinci bitirecekler. Gelecek sezon İsmail hocayla devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe kadrosunu gelecek sezon yine sil baştan kurmamalı çünkü elinde belli bölgelerde çok kaliteli oyuncuları var. Nokta 4-5 transferle gelecek sezona çok iddialı bir giriş yaparlar.