Son üçmaçtır kazanamayan Cimbom, kritik derbi öncesi kazanarak nefes aldı. Sezon başında Rezerv liginde oynayan, bu sezon ilk defa şans bulan Emre Taşdemir elinden gelen mücadeleyi verdiği maçta bir de gol atarak maçın kahramanı oldu.

Fırsatı değerlendiren bir diğer oyuncuda Rashica oldu. Yunus ve Kerem`in beraber başladığı maçlarda bir türlü istenilen performansı gösterememeleri üzerine formayı kapan Kosovalı kanat oyuncusu gösterdiği performansla banko oyuncu haline geldi. Okan hoca`nın bundan sonra Rashica`yı keseceğini düşünmüyorum. Bu sezon kornerden tek gol atamayan takımın Galatasaray olmasına rağmen, yeni gelen duran top antrenörü ile daha etkili kullanmaya başladıklarını maçiçerisinde Nelson ve Emin Bayram`ın pozisyonlarıyla görmüş olduk. 

Aslan ligte oynadığı on bir karşılaşmanın yedisini deplasmanda oynadı. Bu kadar fazla deplasman maçı ve diğer olumsuzluklara rağmen iyi puan topladığını düşünüyorum.  Eğer Dünya kupası öncesi Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kayıpsız atlatabilirlerse, tekrar ligin favorisi haline gelirler.