Kanal D ekranlarından yayınlanan Camdaki Kız dizisi, 80. bölümü merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini meraklı bir bekleyişe sokan dizinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? Dizinin sevenleri son bölümü için arama motorlarında, Camdaki Kız 80. bölüm fragmanı, Kanal D Camdaki Kız izle, Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? sorgularını yapıyor. İşte Camdaki Kız dizisinin 80. bölümü fragmanı ve ne zaman yayınlanacağı…

Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde finale yaklaşırken nefesler tutuldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan ve başrollerini Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. 

camdaki kız 3

Peki, Camdaki Kız yeni bölümü ne zaman? Camdaki Kız 80. bölüm ne zaman? 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin 25 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelmesi gereken 80. Bölümü Recep Tayyip Erdoğan özel yayını nedeniyle bir sonraki haftaya ertelendi.

80. bölümü fragmanı oldukça merak edilen dizide Hayri ile Nalan ayrılacak mı? Hayri Nalan'a bir başkasına aşık olduğu söylediğinde Nalan ne yapacak?

Dizinin 80. Bölümü 1 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelecek. 1 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 80. bölümünde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Camdaki Kız 80. Bölüm fragmanı…

Editör: Melek Aydın