Son zamanlarda, özellikle deprem bölgesinde gerçekleştirdiği canlı yayınlarla halkın sevgisini kazanan CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk hakkında çıkan ‘AK Parti’den milletvekili adayı olacak’ haberlerine isyan etti.

6 Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili vuran 7.7'lik deprem sonrası afet bölgesine giden başarılı gazeteci Fulya Öztürk, günlerce bölgedeki son durumu, yapılan arama-kurtarma çalışmalarını, mucize kurtuluşları, acı olayları ekranlara taşımıştı.

HASTA YATAĞINDA SELFİ FOTOĞRAFI KORKUTTU

Deprem bölgesinde gerçekleştirilen arama-kurtarma sürecinde en çok konuşulan isimlerden Fulya Öztürk'ün sosyal medyaya düşen 'sedyeli fotoğrafı' sevenlerini korkuttu.

Yaptığı çalışmalarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran son dönemin en çok konuşulan ismi Gazeteci Fulya Öztürk'ün sosyal medyada paylaşılmaya başlanılan bu fotoğrafı sevenlerini korkuttu. Fulya Öztürk hasta oldu iddialarını da beraberinde getirdi ve sedyeli fotoğraf için sosyal meyda hesabından açıklama yapan Fulya Öztürk, sağlık durumu ile ilgili bilgi vererek isyan etti.

'NE OLUR YALAN HABER PAYLAŞMAYIN”

Fulya Öztürk sedyeli fotoğrafının paylaşılmaya başlanmasının ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. Fotoğraf ile ilgili 'Nolur yalan haber paylaşmayın' diyen Öztürk bir diğer paylaşımında ise 'Şu fotoğraf paylaşılıp haber yapılıyor. Telefonum susmuyor. Dostlar ben iyiyim. hasta değilim bu fotoğraf 2021 yılında kovid olduğum döneme ait. Şu an yayılan haber yalandır' açıklamasında bulundu. (İTTİFAK)

Editör: Özner Berber