Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

20 bin öğretmen atamasını bu ay içinde yapmıştık. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha yapacağız.

Ankara’ya 13 millet bahçesi yapacağız.

HDP-CHP omuz omuza. Biz de bunların karşısına Cumhur İttifakı olarak çıkıyoruz. Milletimiz bunu hesabını 31 Mart'ta soracaktır.

Yarın Cumhur İttifakının kuruluşlunun 1. yıl dönümü. saldırılara baktığımızda bu ittifakın ne kadar isabetli olduğunu gördük.

Zillet ittifakı FETÖ'sünden PKK'sına hepsini kimi bulursa hepsini aynı çuvala koydu. Bunun adı ittifak değil iltihaktır. terör örgütlerine iltihaktır.

Türkiye’yi son 16 yılda hızlı trenlerle tanıştırdık. Ankara’da 8 yeni metro hattı daha planlıyoruz. Ankara son 16 yılda savunma sanayinin de başkenti, kalbi konumuna geldi.

Önceki gün bir CHP milletvekili çıkmış petrol ve doğal gaz aramalarımızı eleştiriyor. Biz ilk günden itibaren bu tür çağrıları Rumlardan işitiyorduk. Rumların rahatsızlık duyması gayet doğal. Burada sorgulanması gereken CHP'nin hazımsızlığı. Bizi en çok yaralayan CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır.

Elbetteki biz petrol ve doğal gaz arama çalışmalarımızı durdurmayacağız. İnşallah milletimize hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz.

Bilkent şehir hastanesinin resmi açılışını 14 Martta yapıyoruz.