Oyuncu Deniz Çakır, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesi karasız seçmene seslendi. Sosyal medyadan paylaşım yapan oyuncu Çakır, sözlerine 'Bir lafım var bazı gevşeklere...' diyerek başladı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından destekledikleri adayla ilgili paylaşımda bulunuyor. Oyuncu Deniz Çakır da Instagram hesabından Kılıçdaroğlu'na destek isterken kararsız seçmene de çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oy verme çağrısında bulunan oyuncu Deniz Çakır, ülkede giderek artan çocuk istismarı ve kadın cinayetlerine vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir!

'Bir lafım var bazı gevşeklere! Hani şu oy vermeyen kararsızlara... Bu ülkede çocuk istismarcıları affedildi. Kadın mezarlığına döndü ülke. Şimdi kadını hepten yok sayan bir zihniyete yol vermektir kararsız kalmak... Bekar kadınları sahiplendireceğiz, diyen bir zihniyetin yolunu açmaktır oy vermemek. Eğitim sistemimize ahireti öncelikli hale getireceğiz, diyenlere emanet etmektir çocuklarımız oy vermemek... Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir... Oy verin, oy verin biz güzel insanlarız hatırlayın... Hatırlayın ayrıştırmamanın ne güzel şey olduğunu. Yarın bir kız çocuğunun gözlerinin içine utanmadan bakabilmek için oy verin.' 

Editör: Melek Aydın