Bu yıl 12'ncisi düzenlenen milyonların katıldığı 'Otların Rüzgarlı Öyküsü' Alaçatı Ot Festivali'nde Duman rüzgarı esti. Festival alanını dolduran Alaçatılılar Duman'ın seslendirdiği şarkılarla bahara 'merhaba' dedi. Alaçatı Çamlıkuyu Meydanı'ndaki konserde, alanı dolduran kalabalık, Duman'ın 'Seni Kendime Sakladım', 'İçerim Ben Bu Akşam', 'Beni Yak' gibi sevilen şarkılarına bulundukları yerden eşlik etti. Duman Grubu üyeleri konserin sonunda tişört ve gitar penalarını seyircilere dağıttı. Bu sırada alanda izdiham yaşandı. 2 saat süren konserin sonunda izleyicilerin alanı boşaltmaması üzerine tekrar sahneye gelen grup, iki şarkı daha seslendirdi.

“KALBİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE”

Konser öncesinde sahneye gelen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, bu yıl festival temasını 'Yeniden Doğuş' olarak belirlediklerini vurgulayıp, 'Alaçatı Ot Festivali'nde sizlerle olmaktan çok mutluyum. Kalbimiz deprem bölgesinde, dayanışmayla yeniden doğuşu gerçekleştireceğiz. Siz gençlerimiz bizim dinamomuzsunuz' dedi.

Bu sene 1.3 milyon ziyaretçiyle Türkiye rekoru kıran ve Avrupa'da da ilk beşte yer alan 12'nci Alaçatı Ot Festivali, bugün sona erdi.İTTİFAK-DHA

Kaynak: dha