Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eşi Mehmet Bilir ile Gebze 1’inci Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir ile geçen yıl ocak ayında iki buçuk aylık hamileyken evlenmişti. Temmuz ayında bebekleri Miran’a kavuşan çift, bir yıl geçmeden de boşanmaya karar verdi. Gebze 1’inci Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya ayrı ayrı araçlarla gelen çift, yaklaşık 20 dakika süren duruşmayla anlaşmalı olarak boşandı.

“ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDIK…”

Duruşma çıkışında adliye koridorunda boşandığı Mehmet Bilir ile tokalaşan Ronay daha sonra avukatı Oğuzhan Yeni ile birlikte adliyeden ayrıldı. Adliye binası önünde açıklama yapan Ece Ronay, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok, anlaşmalı olarak boşandık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir çocuğumuz var biliyorsunuz, çocuğumuz için en iyisi oldu diye düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

''ARTIK RESMİ OLARAK ŞENDULUM'' PAYLAŞIMI

Şarkıcı Ece Ronay, boşanma davası için geldiği Gebze Adliyesi'nden ayrıldıktan kısa bir süre sonra boşanma haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Avukatı Oğuzhan Yeni'nin fotoğrafını paylaşan Ronay, fotoğrafa 'Artık resmi olarak şendulum' notunu yazdı. 

(HABER MERKEZİ)
 

Editör: Melek Aydın