DURSUN EKER

Farklı bakış açılarının iki yönlü zıt kavramları yorumladığı 'Akıl, Beyin, Kültür' programı, TV100 ekranlarında beğeniyle takip ediliyor. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan moderatörlüğünde, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı’nın yorumlarıyla kavramları ele aldıkları programın her bölümde birbirine zıt iki kavram, farklı uzmanlık alanlarının görüşleriyle ele alınıyor. Programın yapımcılığını ise, sektörün yakından tanıdığı File Prodüksiyon Hizmetleri (FPA) yürütüyor. 

Pazar günleri saat 12:20’de TV100 ekranında yayınlanan programda şuana kadar ‘’İyilik - Kötülük’’, ‘’Savaş - Barış’’, ‘’Aşk - Nefret’’ ve ‘’Güzellik-Çirkinlik’’ gibi konular işlendi. Yayınlanma süresi 40 dk olan programın daha önceki bölümlerine https://www.tv100.com/programlar/akil-beyin-kultur adresinden ulaşılabiliyor. 

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı tarafından psikiyatri, uluslararası ilişkiler, dünya siyaseti, nöroloji gibi pek çok farklı alanı içeren değerlendirmeler yapılan  'Akıl, Beyin, Kültür' programı, öğretici içeriği ve kalitesiyle dikkat çekiyor.  Çekimleri Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programa Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova da canlı piyano performansıyla renk katıyor. İTTİFAK