İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın korumaları bir skandala daha imza attı.

Ekrem İmamoğlu dün , Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı Açılış Törenine katıldı.

Ardından tramvaya binerek Feshane durağına kadar yolculuk yaptı. Burada çevredeki vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, seferlerin gecikmesine neden oldu.

Numan Kurtulmuş, Ankara'daki saldırıyla ilgili o detaya dikkat çekti! "Tesadüf değil" Numan Kurtulmuş, Ankara'daki saldırıyla ilgili o detaya dikkat çekti! "Tesadüf değil"

EKREM İMAMOĞLU'NUN KORUMALARI VATANDAŞA MÜDAHALE ETTİ

Eminönü’ne gitmek için tramvaya bindiğini söyleyen Seçkin Türk de duruma tepki gösterdi.

Vatandaşların uzun süre beklediğini belirten Türk, İmamoğlu’nun yakın korumalarının müdahalesi ile karşılaştı.

Korumalar genç adamı uzaklaştırarak konuşmaya başladı.

Bir süre sonra gözünün altında ve boynunda oluşan kızarıklıklarla bağırmaya başlayan Seçkin Türk, korumalar tarafından darbedildiğini söyledi.

İmamoğlu’nun korumaları tarafından darbedildiğini iddia eden Seçkin Türk, “Eleştiri yok, hakaret yok. Beni burada darbettiler. Ekip arkadaşları geldi. Yüzümün halini görüyorsunuz. Beni çekip sindirmeye çalışıyorlar. Ben sadece dedim ki ‘Böyle rezillik olmaz, yazıktır günahtır. Millet trenin içinde kaldı’. Ben öyle söylediğim diye üzerime gelip darbettiler. Beni köşeye çekip, ‘halledelim, icabına bakalım’ dediler. 5-6 tane adam üzerime geldi. Araca binip kaçtılar. Aracı da bulacağım. Cumhuriyet savcılığına olayı intikal ettireceğim.” şeklinde konuştu.

Bıyıklı bir korumanın kendisini darp ettiğini iddia eden Türk, “Beni 5-6 kişi araya sıkıştırıp darbetmeye çalıştılar. Ben Eyüp’ten Eminönü istikametine gidecektim. Aracın rötar yapmasından ve aracın çok sıcak olmasından dolayı mağdur olduğumuz için biraz veryansın ettim. Ondan sonra, ‘sen başkana ne söylersin’ diyerek geldiler. Hepsi bana küfür etti. Hepsinden şikayetçi olacağım. Ben küfür etmedim." dedi. (İHA)