Geçtiğimiz pazar, yeğenlerim Doruk Talha, Ömer Buğra ve eniştem Selçuk ile TFF 3. Lig, 2. Grup, 12. Hafta maçında Esenler Erokspor ile rakibi Kemerspor 2003`ün maçını statta seyrettik. Maçı Esenler Erok 2-1 kazandı. Erokspor`un üstün oyunu 90 dakika boyunca sürdü. Taraftar desteğini de arkasına alan Esenler ekibi bu galibiyetle puanını 25`e çıkardı ve aynı puana sahip olan Kocaelispor`un altında 2. sırada yerini korudu.
Örnek proje
Erokspor aynı zamanda örnek projelere de imza atıyor. Esenler genelinde bulunan okullarda çocuklara futbolu sevdirmek adına öğrencileri her içsaha maçında stada davet ediyorlar. Geçen pazar günü de bunu gördüm. Kale arkasında aileleriyle maçizlemeye gelen çocuklar Esenler Erokspor-Kemerspor 2003``ün maçına destekleriyle adeta damga vurdu. Bu örnek proje için Esenler Erokspor`u tebrik ediyorum. Bu ve benzer projelerin diğer semt takımlarına da örnek olması dileğiyle.
Akyaka Gençlerbirliği`nin zorlu idman sahası! 
Kars 1. Amatör Küme B Grubu nda mücadele eden Akyaka Gençlerbirliği Kulübü sporcuları, yağış sebebiyle tarla ve boş araziler çamur olunca saha sorunlarına farklı bir çözüm buldu. Özellikle kalecinin yaralanmaması için sporcuların getirdiği halı, kilim ve battaniyeleri pazar yerindeki asfalta serip idman yapan ve Kars ın Akyaka ilçesinde 1 yıl önce kurulan Akyaka Gençlerbirliği nin futbolcuları, antrenmanlarını sahaları olmadığı için çoğunlukla boş arazilerde ve tarlalarda gerçekleştiriyor.