Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Aralık`ta 15 Temmuz Millet Bahçesi nin açılışını Esenler`de yaptı. Tören sırasında konuşmasını yaparken Esenlerli gençlere Esenler Erokspor un durumunu sordu. Aldığı cevap üzerine 'arada 5 puan varmış, bunu kapatmak için sizin de tribünlerde olmanız lazım, ihmal etmeyin, 2 ye çıkmanız lazım, bekliyorum sizden bu başarıyı' ifadelerini kullandı.

Bu arada açılışın yapıldığı yerden yaklaşık 700 metre uzaklıktaki Esenler Stadyumu nda Esenler Erokspor un Yeni Orduspor`la maçı vardı. Esenler Erokspor mücadeleyi 2-0 kazanarak adeta Cumhurbaşkanı Erdoğan`a cevap verdi.

Alınan bu sonuçla Esenler Erokspor 7. sıraya yükseldi. Liderle arasında 4 puan fark kaldı. Esenler Erokspor TFF 3. Lig 2.Grup`da mücadelesini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1982-84 yılları arasında Erokspor`un başarısı için formasını terletmişti.

Avrupa`nın peşinden koştuğu yıldız: Cengiz

Geleceğin yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Cengiz Ü nder`e Avrupa`nın köklü kulüplerinden transfer teklifleri yağıyor.    Ü lkemizi İtalya`da Roma formasıyla başarıyla temsil eden Cengiz`in Barcelona, Bayern Münih ve Tottenham`ın ardından son olarak Arsenal`in de transfer etmek için harekete geçtiğini Avrupa basınına yansımış durumda. Arda Turan`dan sonra umarım Cengiz`de en iyi klüplerde futbolunu oynar ve Türkiye`yi temsil eder.

Mbaye Diagne`nin yanına yaklaşılmıyor

Kasımpaşa nın Senegalli milli futbolcusu, kariyerinin en skorer sezonunu geçiriyor. Kasımpaşa nın bu sezon attığı gollerin yüzde 48 sinde Diagne nin imzası var. Kasımpaşa`lı forvet ligde geride kalan 16 haftada gol krallığı sıralamasında 18 golle açık ara zirvede yer aldı. En yakın takipçisi ise 8 golle Trabzonspor`un forveti Hugo Rodallega.