2018`in sonunda Esenler Erokspor`la ilgili bir yazı yazmıştım. Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Aralık 2018`de 15 Temmuz Millet Bahçesi nin açılışını yaptığı sırada Erokspor`un durumunu sormuş ve  taraftarlara 'Tribünlerde olmanız lazım, ihmal etmeyin, 2 ye çıkmanız lazım, bekliyorum sizden bu başarıyı' ifadelerini kullanmıştı. Erokspor o gün oynadığı maçı kazandı ve 7. sıraya yükseldi. Bugün ise Erokspor 56 puanla 2. sırada ve şampiyonluğu zorluyor. TFF 3. Lig 2.Grup`da bitime sadece 2 hafta kaldı. Esenler Erokspor şampiyon olur ya da olamaz bilemiyorum ama takım Erdoğan`a verdiği sözü tuttu diyebilirim. Erokspor Esenler halkının gözünde şampiyon olmuştur.
Taraftar Yıldırım`ı özlüyor
20 yıl Fenerbahçe kulübünü yöneten ve yıllarca medyadan, gündemden düşmeyen Aziz Yıldırım, seçimle bayrağı iş adamı Ali Koç`a devrettikten sonra adeta kayıplara karıştı. Aziz başkandan sonra Fenerbahçe`de yüzler gülmüyor. Eminim ki Fenerbahçe taraftarı Yıldırım`ı çok özlüyor.
Burak Galatasaray`da olsaydı
Devre arasında Trabzonspor`dan Beşiktaş`a transfer olan Burak Yılmaz adeta şov yapıyor. Son 5 maçında da rakip fileleri havalandıran Burak, Cimbom`da olsaydı bugün Galatasaray 9 puan farkla liderlik koltuğunda oturur ve bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olurdu.