Türkiye, 28 Mayıs’da Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için yeniden sandığa. Yüksek bir katılımla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2. turunu Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Sandıktan büyük bir galibiyetle çıkan Erdoğan, Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. 

Ünlü isimler de seçim boyunca muhalefetin lehine çalışmalarda bulundu. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah oldu. Farah Zeynep Abdullah seçimlerden önce aleni bir şekilde muhalefete destekçiliğine soyunmuştu.

AĞIR YENİLGİ, HÜSRANA UĞRATTI

Abdullah seçim sonuçlarının ardından hüsrana uğrayan ünlü isimlerden birisi oldu. Yaptığı çıkışlarla bilinen ünlü oyuncudan seçim sonuçları sonrası dikkat çeken bir çıkış geldi.

Muhalefete seçimleri kazanmasına umut bağlayan oyuncu alınan ağır yenilgi sonrası sosyal medya hesaplarını kapattı ve sessizliğe büründü. Ünlü oyuncu, 11 ili vuran deprem felaketi sonrası yaptığı paylaşımıyla tepki toplamıştı.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Dayanışma içinde olunması gereken günlerde paylaşımda bulunan Abdullah yaptığı paylaşımda; “DEVLET ve ALLAH kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek asla istemiyorum artık yeter.” ifadelerine yer vermişti.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Melek Aydın