Yandaş gazeteci Fatih Portakal, ikinci turda Erdoğan'a oy verecek olan seçmenlere hakaret etti. Portakal, 'Gideceğim tekrar oyumu severek isteyerek (Erdoğan'a) vereceğim diyor işte ben buna kör cahil diyorum. Bu insanı aydınlatamazsınız. Alamayacağı TOGG'un önüne yatan öpen bir insan. Onu aydınlatamazsın' ifadelerini kullandı.

CHP YANDAŞLARI SEÇMENLERE HAKARETLER YAĞDIRIYOR
Seçimlerin ardından seçmenlere yönelik çirkin yayınlar bir yeni daha eklendi. Sözcü manşetten depremzedeleri hedef alarak skandal ifadeler kullandı. Söz konusu manşette yerli otomobil Togg üzerinden de seçmenleri küçümseyen ifadeler kullanıldı.

sozcu hakaret

BİR SKANDAL YORUM DA FATİH PORTAKAL'DAN GELDİ
Benzer bir skandala da Fox Tv'den ayrıldıktan uzun bir zaman sonra Sözcü Tv ile ekranlara dönüş yapan Fatih Portakal imza attı.

YouTube'da yaptığı bir prograda konuşan Fatih Portakal Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye oy veren seçmene 'kör cahil' dedi.

ERDOĞAN'A OY VERECEĞİM DİYOR BEN BUNA KÖR CAHİL DİYORUM
Şanlıurfa'da geçen bir video izlediğini ve bir vatandaşın köyünde elektrik ve su olmadığını ancak seçimde oyunu Erdoğan'a vereceğini söylediğini öne süren Portakal 'Gideceğim tekrar oyumu severek isteyerek Erdoğan'a vereceğim diyor işte ben buna kör cahil diyorum. Bu şartlanmış bir beyin bunu değiştiremezsiniz. Bu insanı aydınlatamazsınız.' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

TOGG ÜZERİNDEN DE SEÇMENE SALDIRDI
Daha sonra meseleyi yerli ve milli Togg'a getiren Fatih Portala vatandaşın bu adımdan duyduğu gururu küçümseyerek hakaretlerini sürdürdü.

Portakal şu skandal ifadeleri kullandı; 'Alamayacağı Togg'un önüne yatıp onu öpen bir insan. Alamayacağı bir Togg. Onun için büyük bir hayal parası yok çünkü binemeyecek ona. Ben binebilirim ona giderim bugün Togg alabilirim. Almak istemem ama ne servisi var ne bir şey. Ama bu insan o Togg'un önünde yatıyor. Bu insanı nasıl ikna edebiliyorlar. Ya da muhalefet nasıl ikna edemiyor. Bunların hepsinin araştırılması gerekiyor.'  -ittifak.com-

Editör: Mehmet Köşker