21 yaşındaki milli yıldız geçen sene Celta Vigo`da kadro dışı bırakıldı. Celta`da mutsuz olan Emre, bir dönem Milli Takım`da da hocalığını yapan Fatih Terim`den bir şans daha istedi ve Galatasaray transfer için harekete geçti. Başarılı bir transfere imza atan Cimbom, Emre`yi bonservis bedeli ödemeden satın aldı. Celta Vigo`nun şartı ise bir sonraki transferden pay oldu. 
İmparator`un oyuncu üzerindeki hakkı büyük
Terim`le tanışmadan önce Nordsjaelland forması giyen Emre Mor Danimarka vatandaşlığını seçmişti. Yeniden Türk vatandaşı olması için baba Ersoy Mor un onayı ve ıslak imzası gerekiyordu. Fatih Terim`in çok istediği Emre için o dönem gizli bir çalışma yürütüldü ve hapiste olan baba Ersoy Mor`a cezaevinde ıslak imza attırıldı. Emre 2016 da yeniden Türk vatandaşlığına geçti. Terim EURO 2016 kadrosuna aldığı gençoyuncuyu Türk milli takımına kazandırmış oldu.
Cimbom`un şampiyonluk coşkusu sürüyor
Galatasaray ın Süper Lig de elde ettiği 22. şampiyonluk ve 18. Türkiye Kupası kutlamaları sürüyor. Sarı-Kırmızılılar Kalamış Tesisleri`nde bir organizasyon düzenlendi. Kutlamaya Başkan Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlber Aydemir, Yönetim Kurulu Ü yeleri Okan Böke, Ömer Cansever, Mahmut Recevik, Erol Özmandıracı, Banu Vahapoğlu Akgün, Özgür Savaş Özüdoğru, Metin Karakaya ve Galatasaray Spor Kulübü üyeleri katıldı.