10. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Rossi'nin sağ ayağı ile uzak direğe çıkardığı şutu kaleci Orkun çeldi. Oyun alanına geri dönen topla ceza sahası içi sağ çaprazında topa sahip olan Batshuayi'nin sol ayağı ile yakın köşeye vuruşunda kaleci Orkun bir kez daha gol olmasına izin vermedi. Pozisyonun devamında Rossi'nin etkisiz kafa vuruşunu Ümraniyespor savunması uzaklaştırdı.

13. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta Fenerbahçe savunmasının uzaklaştıramadığı top, Onur'un önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden sol ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, uzak direğin hemen dibinden auta gitti.

14. dakikada orta saha çizgisinde topla buluşan Valencia'nın önünü boşaltarak ceza sahası içine girdikten sonra kaleci Orkun'u çalımlayıp meşin yuvarlağı filelere göndermesine kaleci Orkun yaptığı müdahale ile engel oldu.

45+5. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan açtığı ortada Valencia'nın ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı vole de üstten auta gitti.

67. dakikada Emre Mor'un sağ taraftan açtığı ortaya Rossi, kafa vuruşu yaptı. Kaleci Orkun topu kontrol etti.

72. dakikada Ümraniyespor atağında Avounou'nun sol taraftan yaptığı ortada Umut Nayır'ı aşan top Geraldo'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun sol ayağı ile yaptığı vuruş direkten oyun alanına geri döndü.

73. dakikada Szalai'nin savunma arkasına attığı uzun pasta topla buluşan Batshuayi, ceza sahası içi sol çapraza sürerek kaleci Orkun'u da çalımlayıp sol ayağıyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-1

78. dakikada kendi yarı alanında taç ataşı kullanan Ümraniyespor rakip yarı sahaya hızlı bir şekilde çıktı. Avounou'nun savunma arakasına attığı akıl dolu pasta topla buluşan Umut Nayır, kaleci Altay'ı da çalımlayarak meşin yuvarlağı sağ ayağı ile boş ağlara gönderdi. 1-1

89. dakikada savunma arkasına atılan pasta topla birlikte sol çapraza inen Valencia'nın içerdeki takım arkadaşı Batshuayi'ye çıkarmak istediği pasta Glumac'ın ters müdahale ettiği meşin yuvarlak filelere gitti. 1-2

90+8. dakikada Fenerbahçe'nin kendi yarı alanından çıkmaya çalışırken kaptırdığı topta savunma arkasına sarkan Umut Nayır'ın uzak köşeye şutunda meşin yuvarlak filelere gitti.

90+9. dakikada VAR incelemesi yapan hakem Abdulkadir Bitigen, golün geçersiz olduğu kararını verdi.

90+10. dakikada hakeme yoğun itirazları sonrasında Ümraniyespor'da Onur Atasayar sarı kart görerek, ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. (İHA)