Yaşam

En fazla para kazanan 30 yaş altındaki dizi oyuncuları

Son dönemde adları parlayan genç kadın oyuncular, sadece başarılarıyla değil, büyüleyici güzellikleriyle de gözleri kamaştırıyor. Bu yetenekli genç kadınlar, henüz 30'lu yaşlarının başında olmalarına rağmen, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başardılar! İşte diğer rakiplerini geride bırakarak Türk halkının kalbini fetheden o eşsiz kadın oyuncular.

Abone Ol

Deniz Baysal 1991 yılında İzmir'de doğdu. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı ve 2011'de Bitmeyen Şarkı dizisiyle televizyona adım attı. Birçok dizide rol alan güzel oyuncu, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Dönem dizilerinde de başarılı olan Deniz Baysal, şu anda Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrolünde oynuyor. Dizideki performansıyla göz dolduran Deniz Baysal, oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam ediyor.

Leyla Lydia Tuğutlu 2008 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu ve Türkiye'yi Miss World'de temsil etti. Almanya doğumlu olan Tuğutlu, Türk ve Alman kökenlidir. Oyunculuk kariyerine ES-ES dizisiyle başlayan Tuğutlu, Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kızım gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Tuğutlu, iyi derecede Türkçe, İngilizce ve Almanca konuşabilmektedir.

Nilay Deniz, 24 yaşında başarılı bir oyuncudur. Birçok dizide rol alarak kendini kanıtlamıştır. Oyunculuk eğitimi de almış olan Nilay, Mor Menekşeler, Hayata 5 Kala, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği gibi dizilerde izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Nilay Deniz'in duru güzelliği ve yeteneği dizi sektöründe aranan özelliklerdir. Nilay Deniz'i yeni projelerde izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de Kocaeli'de doğan Türk oyuncu ve eski dansçıdır. Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerde başrol oynamıştır. Ayrıca Bengü ve Mustafa Sandal gibi şarkıcıların kliplerinde de dans etmiştir. 2022 yılında Oğuzhan Koç ile evlenmiş ancak 2023 yılında boşanmıştır. Şu anda Disney+ için Dünyayla Benim Aramda adlı dizide rol almaktadır.

Biran Damla Yılmaz, 2013 yılında oyunculuğa adım attı. Birçok kişinin hayranlık duyduğu güzelliğiyle Kırgın Çiçekler dizisinde ve iki sinema filminde başarılı bir performans sergiledi. Genç ve yetenekli oyuncunun geleceği parlak görünüyor!

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi'nde okurken oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşındı. 2013'ten beri televizyon ve sinema projelerinde yer alan genç oyuncu, Çılgın Dershane Üniversite filminde de rol aldı. Hande Erçel'in sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesi var. Sadece Instagram'da 7,6 milyon kişi onu takip ediyor!

Büşra Develi, 1993 yılında İzmit'te doğan bir Türk oyuncu ve modeldir. Arada filmindeki başrolüyle tanınmaktadır. Ayrıca Fi dizisinde Bilge karakterini canlandırmıştır. Antalya'da eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a tiyatro ve oyunculuk eğitimi almak için gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Akıncı gibi dizilerde de rol almıştır.