Dünya

Evde Tek Başına’nın minik yıldızı Macaulay Culkin şimdi 43 yaşında! Son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Tüm dünya onu 1990 yılında vizyona giren ve efsaneler arasında adını yazdıran Evde Tek Başına filmiyle tanıdı. O dönemde henüz 10 yaşında olan küçük oyuncu, şimdilerde 43 yaşında! Orijinal adı ‘‘Home Alone’’ olan filmde sergilediği performansla İyi Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü’ne aday gösterilen Macaulay Culkin, son haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. İşte, Evde Tek Başına’nın minik yıldızı Macaulay Culkin’in son hali…

Abone Ol

Orijinal ismi ‘‘Home Alone’’ olan efsane seri Evde Tek Başına, 1990 yılında vizyona giren bir komedi filmiydi. Yapımcılığını ve senaristliği John Hughes’un üstlendiği yapımın başrollerinde ise Macaulay Culkin, Joe Pesci ve Daniel Stern yer alıyordu.

Filmin konusuna gelecek olursak; ailesini pek sevmeyen Kevin, aldığı ceza nedeniyle geceyi evlerinin çatı katında geçirir. Ertesi gün uyandığında ise ailesinin evde olmadığını ve tatile giderken onu unuttuklarını fark eder.

Başta panikleyen Kevin, bunun fırsat olduğunu anlar ve yalnızlığın keyfini çıkarır. Fakat bu arada eve gözlerini dikmiş olan 2 hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin’a düşer.

Konusuyla tüm dünyada oldukça sevilen ve ülkemizde de zaman zaman yayına verilen filmde Kevin karakterine hayat veren isim Macaulay Culkin’di. Bu rol, küçük oyuncuya birçok ödül kazandırdı.

Macaulay Culkin’in Hayat Hikayesi Macaulay Culkin, 26 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya geldi. Çocuk yaşta büyük bir şöhret elde eden Culkin, Evde Tek Başına, Evde Tek Başına 2, Richie Rich, My Girl gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca Michael Jackson’ın Black or White şarkısının klibinde de oynadı ve ünlü pop yıldızıyla yakın bir dostluk kurdu.

Evlilikleri ve Aşkları Culkin, henüz 18 yaşındayken Rachel Miner ile evlendi. Ancak bu evlilik 4 yıl sonra bitti. Daha sonra Mila Kunis ile altı yıllık bir beraberlik yaşadı. Bu birliktelik de 2012 yılında sona erdi. Culkin, şu anda Disney yıldızı Brenda Song ile birlikte.

Macaulay Culkin’in Şimdiki Hayatı O zamanlar henüz 10 yaşında olan küçük oyuncu Macaulay Culkin, bugün 413 yaşında bir yetişkin. 90’lı yılların fenomen filmi Evde Tek Başına ile dünya çapında bir ün kazanan Macaulay Culkin’in son hali şaşırtıyor. 2017 yılından beri Brenda Song ile beraber olan ünlü aktörün bir oğlu var. İşte Macaulay Culkin'in şimdiki hali...

Küçük yaşta gelen şöhret ona çok yaramadı. İnişli- çıkışlı, kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışmakla, mali krizleri aşmakla uğraştığı dönemler geçirdi. Hatta 30’lu yaşlarında kendini “emekli” ilan etti. Eskisine oranla biraz daha sakin bir yaşam sürse de hala unutulmadı. Ve o eski çocuk yıldız önce baba oldu. 2022 yılında ise evliliğe ilk adımı attı. Oğlunun annesi Brenda Song ile nişanlandığını duyurdu.

Rüzgar Nereye Sürüklerse Macaulay Culkin ile Brenda Song, 2017 yılında Changeland adlı yapımın setinde tanıştı. Kısa sürede aralarında bir aşk doğdu. 2021 yılının nisan ayında Dakota adını verdikleri bir oğulları dünyaya geldi.

Bebek bu ismi Culkin’in 2008 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden ablasının anısına bu ismi taşıyor. Küçük yaşta sinema dünyasında ün kazanmasına rağmen kendini erkenden emekli eden Macaulay Culkin, bundan birkaç yıl önce verdiği bir röportajda sinemaya dönmek gibi bir amacı olmadığını söylemişti.

Culkin, New York Magazine’e verdiği röportajda “Esas itibariyle de emekliyim” diye konuşmuştu. “Rüzgar beni nereye sürüklerse oraya gidiyorum” diyerek yeni yaşam felsefesini anlatan Macaulay Culkin günlerini, resim çizerek, yazarak ya da ne “olursa yaparak” geçirdiğini anlattı.

Müzik ve Podcast Kariyeri Culkin, 2013 yılında Pizza Underground adlı müzik grubunun vokalistliğini yaptı. 2016 yılında çıkardıkları albüm, son albümleri oldu. Culkin, son dönemlerde bir pop kültürü sitesinin CEO’su ve aynı zamanda podcast yayınları yapıyor.

KAYNAK: HABER MERKEZİ