Güncel

Filistinli anneler mücadeleleriyle çocuklarına örnek

Abone Ol

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Filistin bayrağını simgeleyen atkıyla gösterilere katılan 8 çocuk annesi Attaf Vadi (63), İsrail güçlerinin müdahalesinde defalarca yaralanmasına rağmen direnişe devam ediyor.

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Elinde taşıdığı Filistin bayrağıyla gösterilere katılan 7 çocuk annesi Samiye Cabir (54), İsrail güçlerinin müdahalesinde bacağından ve kolundan yaralanmasına rağmen direnişe devam ediyor.

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Elinde taşıdığı Filistin bayrağıyla gösterilere katılan 2 çocuk annesi Cihad Ebu Mühsin (50), İsrail güçlerinin müdahalesinde başından yaralanmasına rağmen direnişe devam ediyor.

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Göstericilere gönüllü sağlık hizmeti sunan ve İsrail güçlerinin müdahalesi sonucu şehit edilen Rezzan en-Neccar'ın annesi Sabrin en-Neccar (47), kızının yerine göstericilere şifa dağıtmaya devam ediyor.

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Gazze sınırındaki gösterileri takip eden bir çocuk annesi Meryem Ebu Dakka (27), defalarca yaralanmasına rağmen halkının sesini duyurmaya devam ediyor.

Filistinli anneler, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ablukayı protesto etmek için her hafta düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine katılarak, baskı ve zulme karşı çocuklarına örnek mücadeleler sergiliyor. Geleneksel kıyafeti ve elinde taşıdığı Filistin bayrağıyla gösterilere katılan 6 çocuk annesi Meryem Ebu Musa (58), İsrail güçlerinin müdahalesinde defalarca yaralanmasına rağmen direnişe devam ediyor.