Yaşam

İşte Gayrimenkul zengini ünlüler

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin sadece meslekleriyle değil, aynı zamanda emlak yatırımlarıyla da dikkat çektikleri biliniyor. Ünlüler, Türkiye'nin farklı yerlerinde arsa ve konut alarak servetlerine servet kattıkları gibi, yurtdışında sahip oldukları gayrimenkullerle de Türkiye'nin En'leri listesine girmeyi başarıyorlar.

Abone Ol

Yıldız Tilbe'den Sibel Can'a Emrah'tan Seda Sayan'a kadar sanat dünyasının birçok ismi emlak varlıklarıyla dudak uçuklatıyor. Sibel Can'ın İstanbul'da 50'ye yakın dairesi, Emrah'ın ise 100'e yakın tapusu bulunuyor.

Sibel Can'ın Nakkaştepe, Bodrum, Levent ve Beykoz başta olmak üzere çok sayıda yerde 50'ye yakın dairesi bulunuyor. Ünlü sanatçı aynı zamanda Miami'de trilyonluk bir villanın da sahibi.

100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin edilen şarkıcı Emrah ise her ay 250 bin dolar gelir elde ediyor.

Seda Sayan'ın İstanbul'da 30 dairesi ve dükkanı; Londra ve Miami'de de evleri bulunuyor. Sayan'ın aylık kazancı ise 500 bin TL'yi aşıyor.

Yatırımlarını arsa ve gayrimenkul üzerine yapan Hülya Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da ise 900 dönüm arazisi olduğu öğrenildi.

"Kurtlar Vadisi" dizisiyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın İstanbul'da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın olduğu, Ataşehir konutları projesinde 50 dairesi olduğu, Şişli Bomonti'de yer alan projede 18 rezidansı, 1 süpermarketi ve fazla sayıda arsası olduğu biliniyor.