Yaşam

Karavanda yaşamaya başlayan Tuğba Özay'ın doğadaki yeni hayatından kareler...

Eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay da şehir yaşantısından sıkılan ünlüler arasında yer aldı ve artık karavanda yaşamaya başladı.

Abone Ol

Ünlü isim Tuğba Özay yeni hayatını ve kutu gibi karavanını TV 8’den 2. Sayfa programına anlattı. Birçok ünlü isim pandemi ve depremlerden sonra şehir hayatından uzaklaşmaya başladı. Kimi ünlüler köy hayatına geçti, kimisi de karavan hayatına geçti. Şehrin gürültüsünden ve kalabalıktan sıkılan Tuğba Özay da doğada karavanda hayatına devam eden isimler arasında.

KUTU GİBİ Yeni hayatından sosyal medyada paylaşan ve 'Deprem korkusundan ziyade bende insan korkusu var' diyen Tuğba Özay, yeni yaşantısını konuk olduğu 2. Sayfa programında anlattı. Özay, kutu gibi eviyle dikkat çekti.

Özay "Benim karavanımdan çok daha lüks karavanlar var ama bu da fena değil" dedi. Daha önce motoru olan Özay, motorunu sattı ve üzerine biraz da para ekleyerek bu karavanı aldığını belirtti.

"BUNDAN SONRA BU ŞEKİLDE OLACAK" Sürekli karavanı ile farklı mekanlara giderek tura çıkan Özay "Kaplumbağa gibi evim sırtımda geziyorum. Kafamdaki hayat bundan sonra bu şekilde devam edecek" dedi.

Tuğba Özay, gittiği her farklı mekana bisikletini de götürdüğünü ifade etti.

Özay, "Katlanır bisiklet aldım, çünkü katlayıp banyoya koyuyorum. Katlanınca rahatça sığıyor. Gittiğim her yerde bisikletimi de kullanabiliyorum." dedi. Özay tavlada da iddialı olduğunu ve hatta çevresindekilerin geçimini tavladan sağladığı esprisini de yaptı.

TUVALETE GİTMİYOR VE DUŞ ALMIYOR Eski manken Tuğba Özay karavanında tuvalete gitmediğini ve duş almadığını da dikkat çekti.