Güncel

Öldüğü iddia edilmişti! Müge Anlı'nın programında herkesi isyan ettiren Sinan Sardoğan'a ne oldu?

Müge Anlı, günlerce gündemden düşmeyen Sinan Sardoğan olayına canlı yayında açıklık getirdi. Tokat’ın Almus ilçesinde yaşanan bu olay, çok sayıda kadını rahatsız eden Sinan Sardoğan’ın cinsel organını çıkartıp sarkıntılık yapmasıyla ilgiliydi. Cezaevine kapatıldıktan sonra Sinan Sardoğan’ın öldüğü iddiaları da gündeme gelmişti.

Abone Ol

Sinan Sardoğan’ın Akıbeti

Herkesin Sinan Sardoğan’ı sorduğunu belirten Müge Anlı, canlı yayında şunları söyledi: “Arife Gökçe’nin kaybının 84. günü. Sinan hakkında sosyal medya haberlerini güvendiğiniz sitelerden takip edin lütfen. Sinan hâlâ cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım: Sinan Sardoğan hâlâ yaşıyor.”

Olayın Geçmişi:

Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Arife Gökçe (64), 17 Aralık 2022 tarihinde kayıplara karışmıştı.

Eşi Fikri Gökçe’nin eve geldiğinde karısını bulamaması üzerine AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları yapılmıştı. Herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine cinayet şüphesi üzerinde duran ekipler, çalışmalarına bu yönde ağırlık vermişti.

Arife Gökçe’ye mesaj atarak rahatsız eden şüpheli Sinan Sardoğan, çelişkili ifadeleri sonucu gözaltına alınmıştı.

Bir süre sonra serbest bırakılan Sinan Sardoğan’ın çok sayıda kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı. İstanbul’da 2018 yılında küçük yaşta bir çocuğa istismar nedeniyle gözaltına alınan Sinan Sardoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Ölüm İddiaları Yalanlandı

Son olarak sosyal medya sitelerinde Sinan Sardoğan’ın cezaevinde öldürüldüğüne dair iddialar yer almıştı. Ancak bu iddialar cezaevi yönetimi ve Müge Anlı tarafından yalanlandı.