Güncel

Seçimden manzaralar

Abone Ol

Ankara'da vatandaşlar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kurulan sandıklarda oy kullandı. Necmi Şahin İlkokulu'na oy kullanmaya gelen vatandaşları, sandıkların yanından ayrılmayan okulun kedisi karşıladı.

Aydın'da bir çift, yerel yöneticilerini seçmek için yöresel efe kıyafetleriyle sandık başına gitti.

Karabük'te yaşayan ve 213 santimetrelik boyuyla "dünyanın 18 yaş altı en uzun genç kızı" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, Weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Elazığ'da da oy kullanan sahibinin yanında getirdiği köpek yavrusu 'Bücür' ilgi odağı oldu. Zeynep Çal, hem evde bırakmaya gönlü el vermediği hem de hayvan haklarına dikkati çekmek için oy kullanmaya köpeğiyle geldiğini söyledi.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde oy kullanan yörük kadınları renkli görüntüler oluşturdu.

Denizli'de geçen hafta 5,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Acıpayam'da depremzedeler çadırda oy kullanmaya başladı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde, kar yağışı ve soğuk hava etkisini gösterirken vatandaşlar, olumsuz hava şartlarına rağmen oylarını kullanmak için sandık başına gidiyor.

Oy kullanmak isteyen ancak çeşitli nedenlerden evlerinden çıkamayan hasta ve yaşlılar sandığa ambulanslarla götürüldü.

Nevşehir'de İlhan Kılıçtaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına mehter kıyafetiyle giderek oyunu kullandı.