Dünya

Tıklanma rekorları kırdı milyonlarca kez izlendi! Genç kadının balık avlama yöntemi viral oldu!

Sosyal medya platformlarında bazı videolar diğerlerinden daha fazla ilgi görerek milyonlarca kez izlenir. Bu videolardan biri de genç bir kadının balık avlama yöntemini gösteren video oldu. İşte o kareler...

Abone Ol

İnsanların hayatlarından kesitler paylaştıkları, ilgi çekici videolar izledikleri yer olan sosyal medya platformlarında bazı videolar diğerlerinden daha fazla ilgi görerek milyonlarca kez izlenir.

Bu videolardan biri de genç bir kadının balık avlama yöntemini gösteren video oldu.

AĞ, İP VE PLASTİK BORUYLA BALIK AVI Genç kadın, balık avlamak için geleneksel yöntemlerin dışına çıkarak kendine has bir yöntem geliştirdi.

Ağ, ip ve plastik boru kullanarak balık avlayan kadın, bu yöntemi sosyal medyada paylaştı. Video, kısa sürede TikTok, Facebook ve Instagram gibi platformlarda milyonlarca kez izlendi ve binlerce yorum aldı.

BALIK AVLAMA YÖNTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR? Genç kadın, videoda balık avlama yöntemini adım adım anlatıyor. Önce plastik borunun bir ucunu ağzıyla kapatarak suya sokuyor.

Sonra borunun diğer ucunu ağın içine yerleştiriyor.

Ağın kenarlarını ip ile bağlayarak suyun altında bir torba oluşturuyor.

Daha sonra boruyu ağzından çıkararak suyun içine üfleyerek baloncuklar çıkarıyor.

Bu baloncuklar, balıkların dikkatini çekiyor ve ağın içine giriyorlar. Genç kadın, balıklar ağın içine girdikten sonra ipi çekerek ağı suyun üstüne çıkarıyor ve balıkları yakalıyor.

Bu yöntemle birkaç dakika içinde birçok balık avlayabiliyor.

(HABER MERKEZİ)